KARAMAN / AYRANCI - Kavaközü İlkokulu

Kas

Okulumuzda olumlu davranışları pekiştirmek ve akademik başarıyı arttırmak amacıyla başlattığımız ''Haftanın Yıldızı'' uygulamasının 6. haftasında seçilen öğrencimiz 7/A sınıfından Halime NAVRUZ olmuştur.Öğrencimize rozeti takdim edilmiştir.Göstermiş oldukları gayretlerden dolayı öğrencimiz ve ailesini tebrik ederiz.

Nis

"Temiz Çevre İçin Geri Dönüşüm" eTwinning projesi okulumuz öğretmenlerinden 1\A sınıf öğretmeni Fatma SAYAR önderliğinde yürütülmektedir. Projemizin amacı; kullanılmış ürünlerin ve artık materyallerin atılmasından ziyade geri dönüşüm yoluyla tekrardan yeni ürünlere dönüşeceğini çocuklara öğretmek, onlara bu bilinci küçüklükten kazandırmak, bu bilinç ile çevreye karşı duyarlı olmalarını sağlamaktır. Projemizin sonucunda çocuklara  çevre bilincini kazandırmayı, geri dönüşümü yaygınlaştırmayı ve atıkların aslında işlevi dışında da kullanılabileceğini göstermeyi hedefliyoruz.

Nis